Dolar 17,9603
Euro 18,5825
Altın 1.037,45
BİST 2.855,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Başiskele Belediyesi personeline KVKK eğitimi

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, birim müdürleri ve personele yönelik 6698 sayılı ‘Kişisel Verilerin …

Başiskele Belediyesi personeline KVKK eğitimi
A+
A-
11 Şubat 2022 01:00
51
ABONE OL

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, birim müdürleri ve personele yönelik 6698 sayılı ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ (KVKK) hakkında bilgilendirici eğitim semineri düzenlendi.

Danışman Avukat Mustafa Yağcı ve ekibi tarafından verilen eğitimde kişisel verilerin korunmasının önemi ve hukuki sorumluluklar personele anlatıldı. KVKK eğitimi boyunca kişisel verilerin işlenme ve korunma şartları, açık rıza, veri sorumlusunun yükümlülükleri, yaptırımlar ve kişinin hakları konularında ayrıntılı bilgiler verildi. Başta özel hayatın gizliliği, kişilerin temel ve hak özgürlüğünü korumaya ve kişisel verilerin işlenmesinde uyulması gereken usul ve esasların önemine değinilen eğitimde, ne tür verilerin kişisel veri olduğu, kişisel verilerin nasıl muhafaza edileceği, hangi durumlarda hangi amaçlar doğrultusunda kullanılacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimde ayrıca kişisel veri konusunda temel hak ve ilkelerin neler olduğu, hangi durumların KVKK ihlali sonucunu doğurduğu ve yaptırımların neler olduğu bilgileri de belediye personeline aktarıldı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.